Palautus- ja palautuskäytäntö

Tilausten toimitus

Me toimitamme seuraavasti:
kotiinkuljetus
kuljetus Postin kautta; ainoastaan lahjakortit
kuljetus kirkkoon; hautavihot
nouto kaupasta; koskee kaikkia tuotteita

Kotiinkuljetus

Me toimitamme tilauksesi suoraan kotiovelle, 50 km säteellä meidän kaupasta täällä Sepänkylässä. Toimitusmaksut on merkitty tähän – jonka näet kuin olet täyttänyt osoitteesi ostoskoriin. Toimitus tapahtuu sinun toiveittesi mukaan. Jos haluat tilauksen samana päivänä, tarvitsemme sinun tilauksesi verkkokauppaan tai puhelimen kautta viimeistään klo.14.00 menneessä samana päivänä.

Hautavihkojen toimitus kirkkoon

Hautavihkojen toimitus hautajaisiin jota Hautaustoimisto Fant hoitaa on maksuton, muut toimitukset 5€.

Kauden kimppuja

Kukkien saatavuus vaihtelee kausien mukaan ja välillä meidän täytyy täydentää vastaavilla kukilla, mutta värisävyn säilytämme.

Hinnat

Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, mutta ei kuljetuslisän (10%). Hinnat koskee ainoastaan osto verkkokaupasta. Toimitusmaksun näet kuin valitset toimitustavan kassalla.

Maksu

Maksu tapahtuu Paytrailin SSL- suojattu sähköinen maksupalvelu. Suorittaaksesi tilauksen loppuun sinun tulee olla pankin asiakas ja sinulla on voimassa olevat verkkopankkitunnukset tai voimassa oleva Netsin hyväksymä pankkikortti. Kaikki ostokset verkkokaupassa on maksettava tilauksen yhteydessä.
Yrityksellämme ei ole pääsyä kortteihin tai pankkitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.
Kaikki ostokset verkkokaupassa on maksettava tilauksen yhteydessä vaikka tuote noudettaisiin meidän kaupasta täällä Sepänkylässä. Paytrail toimii maksunvälittäjänä.

Maksunvälittäjä

Maksuvälityspalvelu suoritetaan ja Paytrail Oyj (2122839-7) on toimittaja, yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa Electron – tai Mastercard – maksut ovat Paytrail Oyj vastaanottajana korttilaskussa ja välittävät maksun myös kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on taloustarkastusten myöntämä maksulaitostoimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä verkkokauppaan.

https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot


Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Puhelinnro: 0207 181830
www.paytrail.com

Oston peruuttaminen

Peruuttamisoikeus; Noudatamme Suomen kuluttajalainsäädäntöä ja kuluttaja-asiamiehen sähköistä kaupankäyntiä koskevaa direktiiviä. Asiakkaalla on oikeus palauttaa postitse toimitetut tuotteet (ei koske tuoreita kukkakimppuja) 14 vuorokauden kuluessa toimituksesta ja saada ostosumman takaisin. Kukkakauppa Fant maksaa tuotteen palautuksen postikulut.
Peruuttamisoikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikuntoisia tuotteita. Tilausta ei voi peruuttaa, jos tuotteessa on selkeitä käytön jälkiä.
Palautusmenettely; Käytä tuotetta palauttaessasi aina samaa tai vastaavaa pakkausta, jossa tuote toimitettiin, jotta tuote on asianmukaisesti suojattu kuljetuksen aikana.
Kauppahinnan palautus; Kauppahinnan palautus voi kestää 1-2 viikkoa. Jos kauppahinta ei ole palautettu tänä aikana, ota meihin välittömästi yhteyttä. Muista, että palautusoikeus ei koske tuotteita, joissa on selviä käytön jälkiä, jotka ovat vaurioituneet tai joita ei voida myydä edelleen.

Henkilökohtaiset tiedot

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee antaa vähintään sähköpostiosoite, nimi ja puhelinnumero, jotta voimme viimeistellä tilauksen ja antaa suostumuksesi siihen, että tallennamme henkilötietosi asiakasrekisteriin. Asiakas vastaa siitä, että sekä omat tiedot että toimitustiedot ovat oikein.
Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Lue (-linkki-)GDPR;n kautta kuinka käsittelemme asiakastietoja ja kuinka sinulla on oikeus poistaa tietosi oston jälkeen.

Reklamaatiot

Kukat ovat tuoreita ja tarvitsevat asianmukaista hoitoa, joten saaja on myös osittain vastuussa kimpun kestosta. Jos haluat valittaa tilauksestasi tai sinulla on muita kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluun puh. 06-3222544 tai 050-4372189 saadaksesi lisätietoja.

 

 

Shopping Cart