KUKAT JA KIMPUT

Kukkia ja kukkakimppuja kaikkiin elämänvaiheisiin.

Tervetuloa meidän viihtyisään myymäläämme Sepänkylässä! Täällä voit kävellä ympäriinsä ja inspiroitua väreistä ja tuoksuista, kukista ja kukkakimpuista, viherkasveista ja ruukkukasveista, ruukuista ja maljakoista ja huolellisesti valittuja lahjatavaroita! Meillä saat aina henkilökohtaista palvelua ja korkealaatuisia kukkia. Voit tilata kukkia myös soittamalla tai käymällä verkkokaupassamme.

KUKAT JA KIMPUT

Meillä on kukkia ja kukkakimppuja kaikkiin elämänvaiheisiin, tilaisuuksiin ja juhliin:
Kaste, kihlat, häät, hautajaiset, ylioppilas- ja valmistujaiset, joulu, ystävänpäivä, pääsiäinen, äiti/isänpäivää tai tavallinen viikonloppu.

Kuin haluat onnitella, kiitos, anteeksi, olen pahoillani, parane pian tai rakastan sinua. Kun haluat jakaa iloa tai surua tai vaan piristää arkipäivää -tule meille!

Meiltä saat henkilökohtaista palvelua, vinkkejä, neuvoja, ideoita ja vankkaa ammattitaitoa. Sidomme kukkakimppusi tiedolla, huolella ja rakkaudella tuoreista, raikkaista ja korkealaatuisista kukista.

Saat kauniin, persoonallisen kimpun, josta sinä tai ystäväsi voit nauttia pitkään!

Tilaus

Soita ja tilaa kimppusi, niin toimitamme tilauksen minne haluatte, 50 km säteellä, maksua vastaan. Voit myös soittaa ja tilata ennakkoon, tai tilata verkkokaupastamme, niin voit noutaa kukat myymälästämme.

Itsepalvelu

Meillä on myös itsepalvelupiste myymälässämme. Auki joka päivä klo. 09.00 – 21.00
Voit kätevästi ostaa mukaasi kimpun tai jotain muuta valikoimastamme meidän itsepalvelusta:
1. Täytä lomake
2. Valitse maksutapa(käteisellä, lasku, Mobilpay tai tulen maksamaan)
3.Nimi, osoite ja puh.numero
4. Laita lomake seinässä olevaan luukkuun. Jos maksat käteisellä, laita myös rahat luukkuun.

VIIKKOKIMPPU

Viikoittain kukkien tilaaminen yksityiskoteihin tai yrityksiin on myös yksi arvostetuista tapahtumistamme. Soita, niin kerromme lisää – tai käy meidän verkkokaupassamme.

LÖYDÄ INSPIRAATIOTA VERKKOKAUPASTAMME

Verkkokaupastamme voit tilata kukkia ja kukkakimppuja erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Shopping Cart